Stolovi za goste

Stolovi za goste

Stolovi za goste

Na centralnom delu stola za goste najčešće se nalazi cvetni aranžman koji može biti od prirodnog ili svilenog cveća visokog kvaliteta. Imamo veliki izbor staklenih vaza (martini vaze, top vaze, konjak vaze, akvarijum vaze, kornet vaze, kockaste vaze i sve to u više različitih visina), zlatne i srebrne stalke na kojima pravimo aranžmane.

Vaza sa aranžmanom može da bude na ogledalu, panju ili nekom drugom materijalu, sa lampicama, svećama, laticama, kristalima, školjkama itd…

U ponudi imamo zlatne i srebrne svećnjake od 1m koji mogu da budu dekoracija sami za sebe, a pravimo i cvetne aranžmane na samom svećnjaku.

Cene aranžmana za stolove za goste zavise od vrste i količine cveća i kreću se od 10 od 200 eur-a.

Prosecna cena aranžmana za koji se naši mladenci najčešće odlučuju je 20 eur-a.

Pored aranžmana ili svećnjaka, na stolu se ukrašavaju salvete koje mogu biti dekorisane na više načina. Najčešće se prave mašnice od satenskih trakica u boji po izboru, a mogu da budu od kanapa, čipke, sa mini ružama, eukaliptusom, lavandom, ruzmarinom.

Pored svega navedenog na stolu za goste mladencima su često potrebni i broj za sto, karta pića, jelovnik, zahvalnice, name tag-ovi. O ovome opširnije na strani ŠTAMPA.

Ukrašavanje stolica takođe je jedan od često zastupljenih segmenata dekoracije. U ponudi imamo satenske mašne u više boja (bela, zlatna, šampanj, zelena, ljubičasta, prljavo roze, puder roze, crna), kao i pufnaste mašne od belog tila koje vezujemo na različite načine. Cena mašne sa postavkom je 0.5 eur-a za komad.

Sto za goste br 1

Sto za goste br 2

Sto za goste br 3

Sto za goste br 4

Sto za goste br 5

Sto za goste br 6

Sto za goste br 7

Sto za goste br 8

Sto za goste br 9

Sto za goste br 10

Sto za goste br 11

Sto za goste br 12

Sto za goste br 13

Sto za goste br 14

Sto za goste br 15

Sto za goste br 16

Sto za goste br 17

Sto za goste br 18

Scroll Up