Stolovi za goste

stolovi za goste
Stolovi za goste

Stolovi za goste

Na centralnom delu stola za goste najčešće se nalazi cvetni aranžman koji može biti od prirodnog ili svilenog cveća visokog kvaliteta. Imamo veliki izbor staklenih vaza (martini vaze, top vaze, konjak vaze, akvarijum vaze, kornet vaze, kockaste vaze i sve to u više različitih visina), zlatne i srebrne stalke na kojima pravimo aranžmane.

Vaza sa aranžmanom može da bude na ogledalu, panju ili nekom drugom materijalu, sa lampicama, svećama, laticama, kristalima, školjkama itd…

U ponudi imamo zlatne i srebrne svećnjake od 1m koji mogu da budu dekoracija sami za sebe, a pravimo i cvetne aranžmane na samom svećnjaku.

Cene aranžmana za stolove za goste zavise od vrste i količine cveća i kreću se od 10 od 200 eur-a.

Prosecna cena aranžmana za koji se naši mladenci najčešće odlučuju je 20 eur-a.

Pored aranžmana ili svećnjaka, na stolu se ukrašavaju salvete koje mogu biti dekorisane na više načina. Najčešće se prave mašnice od satenskih trakica u boji po izboru, a mogu da budu od kanapa, čipke, sa mini ružama, eukaliptusom, lavandom, ruzmarinom.

Pored svega navedenog na stolu za goste mladencima su često potrebni i broj za sto, karta pića, jelovnik, zahvalnice, name tag-ovi. O ovome opširnije na strani ŠTAMPA.

Ukrašavanje stolica takođe je jedan od često zastupljenih segmenata dekoracije. U ponudi imamo satenske mašne u više boja (bela, zlatna, šampanj, zelena, ljubičasta, prljavo roze, puder roze, crna), kao i pufnaste mašne od belog tila koje vezujemo na različite načine. Cena mašne sa postavkom je 0.5 eur-a za komad.

stolovi za goste

Sto br. 1

Aranžman na zlatnom stalku sa zelenilom i staklenim svećnjakom koji visi na najlonu. Zlatni list u skladu sa bojom stalka. 

stolovi za goste

Sto br. 2

Aranžman od svilenog cveća (nežno roze, plava i zelena kombinacija boja) u kornet vazi na ogledalu.

stolovi za goste

Sto br. 3

Aranžman u martini vazi sa ružama, karanfilima i zelenilom. Na ogledalu su pored aranžmana sveće u staklenim svećnjacima i kristali. Broj za sto je u drvenom belom ramu.

stolovi za goste

Sto br. 4

Aranžman od svilenog cveća (hortenzije, božur, magnolija) belo, roze, plava kombinacija cveća sa zelenilom.

stolovi za goste

Sto br. 5

Morska dekoracija. Lizijantus u valjak vazi sa belim kamenčićima. Dva staklena svećnjaka sa plutajućim svećama, školjke i manji stakleni svećnjaci na ogledalu koje je presvučeno plavim materijalom.

stolovi za goste

Sto br. 6

Aranžman u akvarijum vazi sa ljiljanima i ružama na ogledalu pored aražmana manji stakleni svećnjaci sa laticama. 

stolovi za goste

Sto br. 7

Aranžman u akvarijum vazi sa ljiljanima, ružama, lizijantusom i eukaliptusom. Pored aranžmana na ogledalu su matirani stakleni svećnjaci, latice i 3d broj za sto.

stolovi za goste

Sto br. 8

Aranžman u kockastoj vazi, ruže i lizijantusi u ljubičasto beloj kombinaciji. Pored aranžmana na ogledalu su stakleni svećnjaci i ljubičasti kamenčići.

stolovi za goste

Sto br. 9

Aranžman u kockastoj vazi sa bebi roze hortenzijama, belim ružama i belim lizijantusom. Aranžman je na okruglom ogledalu sa belim laticama.

stolovi za goste

Sto br. 10

Zlatni krug od mesinga sa postoljem. Aražman sa belim ljiljanom, belim lizijantusima i belim ružama.

Sto br. 11

Aranžman na zlatnom stalku sa bršljenom belim i roze ružama. Puder roze nadstoljnjak. Karta pića, jelovnik i broj dizajniran u skladu sa dekoracijom.

Sto br. 12

Aranžman u martini vazi sa puder roze ružama i belim lizijantusima. Bršljen obmotan oko drške vaze.

Sto br. 13

Aranžman u top vazi, sa zelenilom i belim ljiljanom. Na ogledalu bele valjak sveće,  karta pića i broj dizajnirani u skladu sa dekoracijom.

Sto br. 14

Aranžaman sa belim kalama uvezanim šampanj satenskom mašnom. Na ogledalu tri staklena svećnjaka.

stolovi za goste

Sto br. 15

Valjak vaza sa kristalima i tri ruže u vodi. Dva staklena svećnjaka sa plutajićim svećama, četiri manja svećnjaka i kristali na ogledalu.

stolovi za goste

Sto br. 16

Aranžman u martini vazi sa ljiljanima (orjental), lizijantusima i ružama. Dva staklena svećnjaka sa plutajućim svećama, ciklama kamenčići u skladu sa bojom ljiljana.

Sto br. 17

Aranžman u tegli obloženoj čipkom i lizijantusi i sveća u posudama boje starog zlata na panju sa laticama.

Sto br. 18

Aranžman u martini vazi sa belim hortenzijama, belim ružama i belim dalijama. Na ogledalu pored aranžmana latice od belih ruža i manji stakleni svećnjaci i broj.