Zagrljaj moj, poljubac tvoj

Dekoracija mladenačkog stola

Mladenački sto je centralni i najvažniji deo dekoracije venčanja. Dekoracija mladenačkog stola je najčešće po želji mladenaca a ostali detalji kao što su sto za goste, paravan za slikanje, karta pića, paravan dobrodošlice, zahvalnice stilizuju se u odnosu na mladenački sto.

Na mladenačkom stolu može da se nalazi jedan veći ili više manjih cvetnih aranžmana, sveće, ogledala, manji svećnjaci, 3d slova, lampice, suknjica od tila ili satena i mnogi drugi detalji po izboru mladenaca. Ponuda je zaista velika i zavisi od vaših želja, mašte i od same teme koju ste odabrali.

Cene dekoracije mladenačkog stola se kreću od 80 eura pa naviše. Cenu diktira količina i vrsta cveća kao i doba godine u kojem planirate venčanje. Trudimo se da našim mladencima damo savete kako bi za planirani budžet dobili najviše.

Dekoracija br. 42

 Mladenački sto sa dva aranžmana na krajevima stola sa hortenzijama, ružama, lizijantusima, eukaliptusom, dodatak su stakleni svećnjaci izmedju aranžmana kao i lampice u samim aranžmanim. 

dekoracija mladenackog stola br 41

Dekoracija br. 41

Uzdužni aranžman sa italijanskim ruskusom, bršljenom i orijentalnim ljiljanima.

Dekoracija br. 40

Mladenački sto sa ružama, hortenzijama, lizijantusima i tri zlatna svećnjaka sa maslinastim platnom.

dekoracija mladenackog stola

Dekoracija br. 39

Aranžman sa različitim vrstama zelenila (eukaliptus, pistać, ruskus, bršljen) sa belim ružama i staklenim svećnjacima.

dekoracija mladenackog stola

Dekoracija br. 38

Aranžman dužine 7m, koji se prostire do poda sa ružama, lizijantusima, božurima, felenopsisom.

dekoracija mladenackog stola

Dekoracija br. 37

Mladenački sto sa 5 aranžmana u akvarijum vazama na ogledalu sa ljiljanima, ružama, eukaliptusom. Na ogledalu su latice u bojama ruža iz aranžmana.

dekoracija mladenackog stola

Dekoracija br. 36

Mladenacki sto sa dva svećnjaka na uglovima stola sa aranžmanom sa ljiljanima, ružama i hortenzijama izmedju su vaze različitih oblika sa hortenzijama, lizijantusima i ružama. 

dekoracija mladenackog stola

Dekoracija br. 35

Mladenački sto sa aranžmanom dužinom celog stola, sa ružama, lizijantusima, eukaliptusom. Na stolu su  kao dodatak i roze nadstolnjak i stakleni svećnjaci, Na podu ispred stola je aranžman na položenom zlatnom stalku sa aranžmanom u istoj kombinaciji cveća kao na stolu.

dekoracija mladenackog stola

Dekoracija br. 34

Mladenački sto celom dužinom na ogledalu, sa akvarijum vazama sa uvezanim kalama i akvarijum vazama sa ružama i laticama, između su valjak sveće i stakleni svećnjaci kao i kristali.

dekoracija mladenackog stola

Dekoracija br. 33

Aranžman sa ružama, hortenzijama, šamelecijumom, ružama, lizijantusom, belim i braon papmpasima uz dodatak ylatnog platna i zlatnih svecnjaka. Na podu ispred stola je amfora sa istom kombinacijom cveća kao u aranžmanu na stolu.

dekoracija mladenackog stola

Dekoracija br. 32

Aranžman sa pampasima, ružama, lizijantusima, belim i braon pampasima, eukaliptusom i zlatnim platinum. Na podu ispred stola dva fenjera.

dekoracija mladenackog stola

Dekoracija br. 31

Aranžman sa limunom, ružama, lizijantusom, eukaliptusom. Aranžman sadrži pet belih vaza sa aranžmanima koji su viši, a između aranžmana je girlanda od zelenila i cvećem i limunom.

Mladenacki sto

Dekoracija br. 30

Dekoracija se sastoji od uzdužnog aranžmana sa ružama, lizijantusima i eukaliptusom. Na levoj strani stola je zlatni krug sa aranžmanom u istoj kombinaciji cveća. Ispred stola na podu su lampice i zelenilo u valjak vazama.

Mladenacki sto

Dekoracija br. 29

Uzdužni aranžman sa ljiljanima, hortenzijama, ružama, alstromerijama, lizijantusima sa vrlo malo zelenila.

Mladenacki sto

Dekoracija br. 28

Dekoracija mladenačkog sastoji se od bogatog aranžmana na desnoj strani stola (ruže, lizijantusi, božuri) i aranžmana u belom vintage kavezu na levoj strani. Između su valjak sveće na staklenim postoljima kao i kristili.

Mladenacki sto - tiki dekoracije

Dekoracija br. 27

Dekoracija mladenačkog stola se sastoji od pet zasebnih aranžmana sa belim matijolama, ružama, belim hortenzijama i svetlo roze lizijantusima. Između aranžmana, kao i na krajevima stola su sveće u staklenim svećnjacima.

Mladenacki sto - tiki dekoracije

Dekoracija br. 26

Uzdužni aranžman od belih hortenzija i belih ruža, sa dodatkom 4 martini vaze sa aranžmanima u kombinaciji istog cveća. Pored cvetnih aranžmana, na stolu su i stakleni svećnjaci sa plutajućim svećama, valjak sveće na staklenim postoljima, kristali i roze satenski stoljnjak.

Mladenacki sto tiki dekoracije

Dekoracija br. 25

Aranžman u G je postavljen na levoj strani stola, sastoji se od ruža, lizijantusa, pistaća i dodatnog zelenila. Na drugoj strani stola nalazi se zlatni prsten sa cvetnim aranžmanom, a između su sveće u zlatnim svećnjacima kao i zeleni nadstoljak.

Mladenacki sto broj 24 tiki dekoracije

Dekoracija br. 24

Aranžman se sastoji od 5 staklenih akvarijum vaza u kojima su buketi od ljubičastih hortenzija, belih ljiljana i ruža. Između aranžmana su postavljene valjak sveće na staklenim stalcima kao i latice od belih ruža.

Mladenacki sto tiki dekoracije

Dekoracija br. 23

Uzduzni aranžman sa ružama, orijentalnim ljiljanima, alstromerijama i zelenilom.

Mladenački sto br 22 tiki dekoracije

Dekoracija br. 22

Udužni aranžman 3m dužine, od svilenog cveća. Ruže u krem i svetlo roze bojama sa kompletom valjak sveća na staklenim postoljima.

Mladenacki sto broj 21 tiki dekoracije

Dekoracija br. 21

Uzdužni aranžman sa ružama, lizajntusima, eukaliptusom i bršljenom koji pada preko suknjice od tila.

Dekoracija br. 20

Uzdužni aranžman sa hortenzijama, ružama, lizijantusima i pampasom.

Mladenacki sto tiki dekoracije

Dekoracija br. 19

Uzdužni aranžman sa ružama, lizijantusima, eukaliptusom i bršljenom.

Dekoracija br. 18

Cvetni aranžmani sa ciklama karanfilima i belom frezijom u valjak vazi koja je na vrhu obložena belom čipkom. Niže akvarijum vaze sa ciklama karanfilima i frezijama. Komplet valjak sveća, na ogledalu sa kristalima. Dva svećnjaka sa staklenim niskama u uglovima stola.

Dekoracija br. 17

Cvetni aranžmani sa vendela ružama i belim lizijantusima u teglicama koje su obložene jutom i čipkom. Aranžmani u teglicama su postavljeni na panjevima. Manje posude u boji starog zlata sa istom kombinacijom cveća. Između aranžmana sa cvećem na stolu su valjak sveće kao i dodatni drveni dekorativni predmeti.

Dekoracija br. 16

Pet aranžmana sa ljiljanima, lizijantusima i ružama. Između aranžmana su po dva visoka staklena svećnjaka sa plutajućim svećama. Preko klasičnog belog stoljnjaka na prednjoj strani stola je suknjica od tila sa kraćim lijanama od ciklama svilenih orhideja.

Dekoracija br. 15

Uzdužni aranžman od hortenzija, ruža i lizijantusa, na krajevima stola su aranžmani u martini vazi sa istom kombinacijom cveća. Na stolu su i stakleni svećnjaci sa plutajućim svećama, a ispred stola slova Mr&Mrs sa srebrinim gliterom.

Dekoracija br. 14

Dva aranžmana, od kojih je jedan na samom stolu na desnoj strani postavljen u G. Drugi aranžman je u konjak vazi na levom kraju stola. Između su valjak sveće različitih visina i latice u šampanj boji. Na stolu je preko klasičnog belog stoljnjaka postavljena suknica od tila.

Dekoracija br. 13

Pet aranžmana u staklenim kockastim vazama sa ljubičastim i lila  lizijantusima i belim ružama. Aranžmani su na ogledulu sa ljubičastim kamenčićima i kompletom valjak sveća različitih visina.

Dekoracija br. 12

Dva aranžmana u uglovima stola, desni aranžman je na samom stolu postavljen u G, sa visokim zlatnim svećnjakom iza, aranžman na levoj strani je u zlatnoj nižoj vazi. Preko belog stoljnjaka prebačeno je satensko platno u boji belog zlata. Ispred stola su fenjeri u zlatnoj boji kao dodatni dekorativni detalji.

Dekoracija br. 11

Tri aranžmana u kockastim vazama sa belim ružama, belim lizijantusima sa malo paprati sa strane. Na ogledalu su pored aranžmana valjak sveće i latice.

Dekoracija br. 10

Pet aranžmana sa ljiljanima, lizijantusima i ružama. Između aranžmana su po dva visoka staklena svećnjaka sa plutajućim svećama. Preko klasičnog belog stoljnjaka na prednjoj strani stola je suknjica od tila sa kraćim lijanama od ciklama svilenih orhideja.

Dekoracija br. 9

Aranžmani u zlatnim akvarijum vazama sa hortenzijama, ružama i margaretama, dodatni detalji u aranžmanu su soledađo i jelenov rog. Plutajuće sveće u zlatnim okruglim posudama, latice i valjak sveće sa dekorativnim predmetima.

Dekoracija br. 8

Bujni aranžman sa raznim vrstama zelenila belim ljiljanima i belim ružama. Komplet valjak sveća i suknjica od tila.

Dekoracija br. 7

Pet aražmana u nižim zlatnim vazama sa belim i roze ružama, belim lizijantusima i bršljenom. Na levom uglu stola okrugli zlatni stalak sa aranžmanom na vrhu. Na prednjem delu stola prebačeno je satensko platno u boji belog zlata. Komplet sveća na staklenim postoljima, roze latice.

Dekoracija br. 6

Morska dekoracija, tri aranžmana sa belim ružama, gipsofilom i bršljenom, sveće u staklenim vazama sa peskom, stakleni svećnjaci sa školjkama i plutajućim svećama, drveni detalji,  ribarski kanap i ribarska mreža. Na krajevima stola po jedna vaza sa belim lizijantusima i belim kamenčićima sa plutajućom svećom na vrhu.

Dekoracija br. 5

Dekoracija sa suncokretima, različitim poljskim cvećem, lizijatusima i zelenilom. Aranžmani su napravljeni u drvenim gajbicama, a na krajevima stola se nalaze buketi u bokalima za vino, obmotani rafijom.

mladenacki sto

Dekoracija br. 4

Uzdužni aranžman sa ružama i poljskim cvećem u raznim bojama u aranžmanu su zastupljene i različite vrste zelenila.

mladenacki sto

Dekoracija br. 3

Aranžman sa hortenzijama, dalijama i ružama. Sastoji se iz tri dela, na krajevima stola su aranžmani u G, a na sredini jedan uzdužni aranžman. Između aranžmana su sveće u različitim visinama i latice. Na stolu je preko klasičnog stoljnjaka, suknjica od tila.

mladenacki sto

Dekoracija br. 2

Akvarijum vaze sa bebi roze ružama i akvarijum vaze sa laticama. Komplet valjak sveća različitih visina. Latice u istoj boji na stolu pored aranžmana. U uglovima stola visoki stakleni svećnjaci sa plutajućim svećama.

mladenacki sto

Dekoracija br. 1

Uzdužni aranžman sa belim ljiljanima, šampanj i bebi roze ružama i bebi roze alstromerijom.

Pogledajte još:

kićenje svatova

Kićenje svatova

U sekciji kićenje svatova možete videti neke naše predloge i cene koje se odnose na narukvice, revere za kićenje svatova, revere za mladoženju, devera i korpe za kićenje. Na raspolaganju smo vam za sve dodatne informacije.

Dekoracija automobila za mladence

Dekoracija automobila

Dekoracija automobila za mladence najčešće je kombinacija cvetnog aranžmana i zelenila u obliku girlande, srca, kruga ili neka od kombinacija sa tilom i buketima od cveća. Kao dekoracija automobila koriste se i crtezi, baloni, konzerve. Pogledajte naše predloge i cene klikom na dekoracija automobila.

pokloni za goste koji dolaze na vencanje

Pokloni za goste

Pokloni za goste su znak pažnje ali i lep detalj na stolu. U ponudi imamo lepeze, mediće, rakije, čokoladice, liciderska srca, kolačiće sreće, ušećerene bademe, magnete… Predloga ima mnogo a cene i fotografije možete pogledati na linku pokloni za goste.

suvi led - vatromet - hladni vulkani - baloncici od sapunice

Specijani efekti za svadbe

Od efekata u ponudi imamo suvi led, hladne vulkane pogodne za zatvoren prostor, tople vulkane pogodne za puštanje napolju, profesionalni vatromet, balončiće od sapunice, konfete. Detalje i cene možete pogledati klikom na specijani efekti za svadbe.

stolovi za goste

Stolovi za goste

Na centralnom delu stola za goste nalazi se cvetni aranžman ili svećnjak, ogledala, panjići, lampice, latice… Takođe su zastupljene ukrašene salvete, poklončići, karta pića, jelovnik, zahvalnice, broj stola. Detaljnije informacije kao i naše radove sa okvirnim cenama možete videti na strani stolovi za goste.

bidermajer za svadbe

Bidermajer

Bidermajer predstavlja lični pečat svake mlade. Pravi se od najlepših cvetova koji često imaju simbolično značenje. Neke od naših bidermajera i cene možete pogledati na strani bidermajer.

Dekoracija rodjendana

Dekoracija rođendana

Pod dekoracijom rođendana podrazumeva se dekoracija prostora (cvetni aranžmani, sveće, svećnjaci, lampice, lampioni, baloni, zvezdano nebo), slatki sto, pirotehnika, paravani za slikanje. Dekoracije rođendana i okvirne cene možete pogledati na strani dekoracija rođendana.

Mladenacki sto dekoracija

Mladenački sto

Mladenački sto je najčešće najvažniji deo dekoracije na svadbi. Na mladenačkom stolu nalaze se cvetni aranžmani, sveće, svećnjaci, ogledala, lampice … Neke od naših radova kao i okvirne cene možete pogledati na strani mladenački sto.

Iznajmljivanje opreme za vencanje

Iznajmljivanje opreme za venčanje

Za sve koji žele sami da se upuste u avanturu zvanu dekoracija imamo veliki izbor vazni, svećnjake u više boja, stolnjake i salvete od damasta, mašne u više boja, paravane, ogledala, panjeve… Na stranici iznajmljivanje opreme za venčanje možete pogledati fotografije i cene.

paravani za slikanje

Paravani za slikanje

Paravan za slikanje, rajska vrata ili kutak za slikanje postali su neizostavni na proslavama. Možete i da iznajmite photoboot. Sve ove fotografije će jednog dana biti dragocene uspomene. Cene i neke od predloga možete videti na stranici paravani za slikanje.

Stampanje materijala za svadbu

Karte pića, table dobrodošlice

U sekciji stampa možete naći sve potrebne informacije kao i cene vezane za brojeve za stolove, karte pića, jelovnike, zahvalnice, table dobrodošlice, hangover kutije…

Slatki sto

Slatki sto

Slatki stolovi su zastupljeni na proslavama rođendana kao i na svadbama. Možemo da dekorišemo sto sa vašim kolačima i tortama ili da prepustite kompletnu dekoraciju i nabavku nama. Sarađujemo sa poznatim i kvalitetnim poslastičarnicama. Neke naše predloge i okvirne cene možete pogledati u sekciji slatki sto.