Zagrljaj moj, poljubac tvoj

Dekoracija mladenačkog stola

Mladenački sto je centralni i najvažniji deo dekoracije venčanja. Dekoracija mladenačkog stola je najčešće po želji mladenaca a ostali detalji kao što su sto za goste, paravan za slikanje, karta pića, paravan dobrodošlice, zahvalnice stilizuju se u odnosu na mladenački sto.

Na mladenačkom stolu može da se nalazi jedan veći ili više manjih cvetnih aranžmana, sveće, ogledala, manji svećnjaci, 3d slova, lampice, suknjica od tila ili satena i mnogi drugi detalji po izboru mladenaca. Ponuda je zaista velika i zavisi od vaših želja, mašte i od same teme koju ste odabrali.

Cene dekoracije mladenačkog stola se kreću od 80 eura pa naviše. Cenu diktira količina i vrsta cveća kao i doba godine u kojem planirate venčanje. Trudimo se da našim mladencima damo savete kako bi za planirani budžet dobili najviše.

Najčešća cena mladenačkog stola za koji se odlučuju naši mladenci je od 100 do 200 eur-a.

mladenacki sto

Dekoracija br. 1 – 6000 din. po metru

Uzdužni aranžman sa belim ljiljanima, šampanj i bebi roze ružama i bebi roze alstromerijom.

mladenacki sto

Dekoracija br. 2 – 14000 din.

Akvarijum vaze sa bebi roze ružama i akvarijum vaze sa laticama. Komplet valjak sveća različitih visina. Latice u istoj boji na stolu pored aranžmana. U uglovima stola visoki stakleni svećnjaci sa plutajućim svećama.

mladenacki sto

Dekoracija br. 3 – 17000 din.

Aranžman sa hortenzijama, dalijama i ružama. Sastoji se iz tri dela, na krajevima stola su aranžmani u G, a na sredini jedan uzdužni aranžman. Između aranžmana su sveće u različitim visinama i latice. Na stolu je preko klasičnog stoljnjaka, suknjica od tila.

mladenacki sto

Dekoracija br. 4 – 6000 din. po metru

Uzdužni aranžman sa ružama i poljskim cvećem u raznim bojama u aranžmanu su zastupljene i različite vrste zelenila.

Dekoracija br. 5 – 11000 din.

Dekoracija sa suncokretima, različitim poljskim cvećem, lizijatusima i zelenilom. Aranžmani su napravljeni u drvenim gajbicama, a na krajevima stola se nalaze buketi u bokalima za vino, obmotani rafijom.

Dekoracija br. 6 – 14000 din.

Morska dekoracija, tri aranžmana sa belim ružama, gipsofilom i bršljenom, sveće u staklenim vazama sa peskom, stakleni svećnjaci sa školjkama i plutajućim svećama, drveni detalji,  ribarski kanap i ribarska mreža. Na krajevima stola po jedna vaza sa belim lizijantusima i belim kamenčićima sa plutajućom svećom na vrhu.

Dekoracija br. 7 – 18000 din.

Pet aražmana u nižim zlatnim vazama sa belim i roze ružama, belim lizijantusima i bršljenom. Na levom uglu stola okrugli zlatni stalak sa aranžmanom na vrhu. Na prednjem delu stola prebačeno je satensko platno u boji belog zlata. Komplet sveća na staklenim postoljima, roze latice.

Dekoracija br. 8 – 6000 din. po metru

Bujni aranžman sa raznim vrstama zelenila belim ljiljanima i belim ružama. Komplet valjak sveća i suknjica od tila.

Dekoracija br. 9 – 12000 din.

Aranžmani u zlatnim akvarijum vazama sa hortenzijama, ružama i margaretama, dodatni detalji u aranžmanu su soledađo i jelenov rog. Plutajuće sveće u zlatnim okruglim posudama, latice i valjak sveće sa dekorativnim predmetima.

Dekoracija br. 10 – 18000 din.

Pet aranžmana sa ljiljanima, lizijantusima i ružama. Između aranžmana su po dva visoka staklena svećnjaka sa plutajućim svećama. Preko klasičnog belog stoljnjaka na prednjoj strani stola je suknjica od tila sa kraćim lijanama od ciklama svilenih orhideja.

Dekoracija br. 11 – 12000 din.

Tri aranžmana u kockastim vazama sa belim ružama, belim lizijantusima sa malo paprati sa strane. Na ogledalu su pored aranžmana valjak sveće i latice.

Dekoracija br. 12 – 18000 din.

Dva aranžmana u uglovima stola, desni aranžman je na samom stolu postavljen u G, sa visokim zlatnim svećnjakom iza, aranžman na levoj strani je u zlatnoj nižoj vazi. Preko belog stoljnjaka prebačeno je satensko platno u boji belog zlata. Ispred stola su fenjeri u zlatnoj boji kao dodatni dekorativni detalji.

Dekoracija br. 13 – 12000 din.

Pet aranžmana u staklenim kockastim vazama sa ljubičastim i lila  lizijantusima i belim ružama. Aranžmani su na ogledulu sa ljubičastim kamenčićima i kompletom valjak sveća različitih visina.

Dekoracija br. 14 – 11400 din.

Dva aranžmana, od kojih je jedan na samom stolu na desnoj strani postavljen u G. Drugi aranžman je u konjak vazi na levom kraju stola. Između su valjak sveće različitih visina i latice u šampanj boji. Na stolu je preko klasičnog belog stoljnjaka postavljena suknica od tila.

Dekoracija br. 15 – 86140 din.

Uzdužni aranžman od hortenzija, ruža i lizijantusa, na krajevima stola su aranžmani u martini vazi sa istom kombinacijom cveća. Na stolu su i stakleni svećnjaci sa plutajućim svećama, a ispred stola slova Mr&Mrs sa srebrinim gliterom.

Dekoracija br. 16 – 18000 din.

Pet aranžmana sa ljiljanima, lizijantusima i ružama. Između aranžmana su po dva visoka staklena svećnjaka sa plutajućim svećama. Preko klasičnog belog stoljnjaka na prednjoj strani stola je suknjica od tila sa kraćim lijanama od ciklama svilenih orhideja.

Dekoracija br. 17 – 16000 din.

Cvetni aranžmani sa vendela ružama i belim lizijantusima u teglicama koje su obložene jutom i čipkom. Aranžmani u teglicama su postavljeni na panjevima. Manje posude u boji starog zlata sa istom kombinacijom cveća. Između aranžmana sa cvećem na stolu su valjak sveće kao i dodatni drveni dekorativni predmeti.

Dekoracija br. 18 – 8000 din.

Cvetni aranžmani sa ciklama karanfilima i belom frezijom u valjak vazi koja je na vrhu obložena belom čipkom. Niže akvarijum vaze sa ciklama karanfilima i frezijama. Komplet valjak sveća, na ogledalu sa kristalima. Dva svećnjaka sa staklenim niskama u uglovima stola.

Mladenacki sto tiki dekoracije

Dekoracija br. 19 – 8400 din. po metru

Uzdužni aranžman sa ružama, lizijantusima, eukaliptusom i bršljenom.

Dekoracija br. 20 – 10000 din. po metru

Uzdužni aranžman sa hortenzijama, ružama, lizijantusima i pampasom.

Mladenacki sto broj 21 tiki dekoracije

Dekoracija br. 21 – 12000 din. po metru

Uzdužni aranžman sa ružama, lizajntusima, eukaliptusom i bršljenom koji pada preko suknjice od tila.

Mladenački sto br 22 tiki dekoracije

Dekoracija br. 22 – 14400 din.

Udužni aranžman 3m dužine, od svilenog cveća. Ruže u krem i svetlo roze bojama sa kompletom valjak sveća na staklenim postoljima.

Mladenacki sto tiki dekoracije

Dekoracija br. 23 – 12000 din. po metru

Uzduzni aranžman sa ružama, orijentalnim ljiljanima, alstromerijama i zelenilom.

Mladenacki sto broj 24 tiki dekoracije

Dekoracija br. 24 – 15000 din.

Aranžman se sastoji od 5 staklenih akvarijum vaza u kojima su buketi od ljubičastih hortenzija, belih ljiljana i ruža. Između aranžmana su postavljene valjak sveće na staklenim stalcima kao i latice od belih ruža.

Mladenacki sto tiki dekoracije

Dekoracija br. 25 – 28000 din.

Aranžman u G je postavljen na levoj strani stola, sastoji se od ruža, lizijantusa, pistaća i dodatnog zelenila. Na drugoj strani stola nalazi se zlatni prsten sa cvetnim aranžmanom, a između su sveće u zlatnim svećnjacima kao i zeleni nadstoljak.

Mladenacki sto - tiki dekoracije

Dekoracija br. 26 – 106000 din.

Uzdužni aranžman od belih hortenzija i belih ruža, sa dodatkom 4 martini vaze sa aranžmanima u kombinaciji istog cveća. Pored cvetnih aranžmana, na stolu su i stakleni svećnjaci sa plutajućim svećama, valjak sveće na staklenim postoljima, kristali i roze satenski stoljnjak.

Mladenacki sto - tiki dekoracije

Dekoracija br. 27 – 24000 din.

Dekoracija mladenačkog stola se sastoji od pet zasebnih aranžmana sa belim matijolama, ružama, belim hortenzijama i svetlo roze lizijantusima. Između aranžmana, kao i na krajevima stola su sveće u staklenim svećnjacima.

Mladenacki sto

Dekoracija br. 25 – 20000 din.

Dekoracija mladenačkog sastoji se od bogatog aranžmana na desnoj strani stola (ruže, lizijantusi, božuri) i aranžmana u belom vintage kavezu na levoj strani. Između su valjak sveće na staklenim postoljima kao i kristili.

Mladenacki sto

Dekoracija br. 26 – 14000 din.

Uzdužni aranžman sa ljiljanima, hortenzijama, ružama, alstromerijama, lizijantusima sa vrlo malo zelenila. Komplet sveća na staklenim stalcima 2400 din.

.

Mladenacki sto

Dekoracija br. 27 – 30000 din.

Dekoracija se sastoji od uzdužnog aranžmana sa ružama, lizijantusima i eukaliptusom. Na levoj strani stola je zlatni krug sa aranžmanom u istoj kombinaciji cveća. Ispred stola na podu su lampice i zelenilo u valjak vazama.