Kićenje svatova

Cvetici za svadbu mogu biti od veštačkih materijala ili od prirodnog cveća (ruzmarin, gipsofila, lavanda). Kićenje svatova je običaj koji posebno raduje mlađe članove porodice koji su za to zaduženi.

U ponudi imamo narukvice za žene i revere za muškarce koji se lepe na odelo trakom koja ne oštećuje materijal.  Cena kićenja svatova se kreće od 40,00 do 120,00 din za komad.

Korpe za kićenje svatova

Ukrašena korpa za kićenje od belog ratana. Cena iznajmljivanja korpe za kićenje je 1000,00 din. U ponudi imam klasične korpe ukrašene sa satenom i čipkom ili mogu biti drvene kutije ukrašene cvećem.

Reveri i narukvice za posebne goste

Pored standardnog kićenja za goste, mladenci se često odlučuju da za mladoženju, kuma, devera i kumu kićenje bude malo drugačije. Najčešće to bude jedan cvet (ruža, orhideja, lizijantus) sa dodacima zelenila i gipsofilom. Cena narukvice za posebne goste je od 500 din za komad.

kicenje svatova

Kićenje svatova br. 30

Narukvica sa cipkom i satenom sa dodatkom cirkona u obliku srca.

kicenje svatova

Kićenje svatova br. 29

Satenska narukvica i rever, sa dodatkom cirkona u obliku mašne za žensko kićmje i cirkona u obliku brkova za muško kićenje.

kicenje svatova

Kićenje svatova br. 28

Narukvica sa više slojeva organdina i satena sa dodatkom srebrne sajle i srebrnih, belih i providnih kuglica. Boja materijala po želji.

kicenje svatova

Kićenje svatova br. 27

Narukvica od krupnih bisera sa mašnom i srecem, rever od krem satena sa zlatnim brkovima.
Cena: narukvica 100,00/kom.
Cena rever: 60,00/kom.

kicenje svatova

Kićenje svatova br. 26

Kićenje za goste, narukvica sa satenom i čipkom i krugom od cirkona.

kicenje svatova

Kićenje svatova br. 25

Narukvica za žensko kićenje, bela podloška sa cirkom u obliku mašne.

kicenje svatova

Kićenje svatova br. 24

Kićenje za goste sa podloškom od prljavo roze satena sa ružicom i belim bobicama.

kicenje svatova

Kićenje svatova br. 23

Kićenje za goste, satenska mašna sa ružicom i dodatkom belih bobica.

kicenje svatova

Kićenje svatova br. 22

Kicenje za goste od krem satena sa drvenim srcem sa gravurom. Boja satena po želji.

cvetici za kicenje od satena i organdina

Kićenje svatova br. 21

 Kićenje od satena i organdina, za stebrnim koncem i biderima

kicenje za goste od organdina i satena

Kićenje svatova br. 20

Kićenje za goste, od organdina i satena, sa dodatkom srebrnog konca i bisera u srebrnoj i beloj boji

cvetici za svadbu od organdina i satena

Kićenje svatova br. 19

Kićenje za goste od organdina i satena u zlatno bež boji, sa belom ružicom i zlatnim dodatkom

cvetici za svadbu sa cipkom i satenom

Kićenje svatova br. 18

Kićenje sa čipkom i satenom, sa ružicom i dodacima u beloj boji. Rever za muškarce na lepljenje, žensko kićenje na narukvici

Kićenje svatova br. 17

Kićenje za goste sa čipkom, tilom i zlatnim koncem, srce sa gravurom. Ženska kićanka na lastišu narukvici, muška kućanka na lepljenje

cvetici za svadbu sa ruzmarinom

Kićenje svatova br. 16

Kićenje sa ruzmarinom, čipkom i drvenim srcem. Ženska kićanka na narukvici sa lastišom

Kićenje svatova br. 15

Rever od prirodnog cveća za muško kićenje (za mladoženju, kuma ili devera), sastoji se od cveta karanfila i zelenila. 

Kićenje svatova br. 14

Rever od prirodnog cveća za muško kićenje (za mladoženju, kuma ili devera), sastoji se od mini kale, i pupoljka lizijantusa i zelenila.

Kićenje svatova br. 13

Rever od prirodnog cveća za muško kićenje (za mladoženju, kuma ili devera) ,sastoji se od cveta ruže, frezije i zelenila. Dodatak su bele biserne kuglice.

Kićenje svatova br. 12

Kićenje od prirodnog cveća, narukvica od bele i roze alstromerije. Nejčešće se bira za kićenje kume ili mlade. 

kicenje svatova

Kićenje svatova br. 11

Kićenje za goste (rever za muskarce i narukvica za žene) od ljubičastog satena sa dodatkom ljubičastog perja i srebrnog cirkona. Rever za muškarce pripremamo da bude na lepljenje, kako se ne bi oštetila odela, a narukvica za žene je na organdinskom lastišu. Boje mogu biti prilagođene vašem zahtevu.

Kićenje svatova br. 10

Kićenje za goste (rever za muskarce i narukvica za žene) od bež satena sa bež čipom i mašnicom od zlatnog konca. Rever za muškarce pripremamo da bude na lepljenje, kako se ne bi oštetila odela, a narukvica za žene je na organdinskom lastišu.

Kićenje svatova br. 9

Mašnom od satena i roze ružom na sredini.  Dodatak je pletenica od srebrnog konca koja visi kao učkur.

Kićenje svatova br. 8

Narukvica sa mašnom od tila sa cirkonom na sredini. Narukvica je napraljena kao pletenica od srebrnog konca. Za muško kićenje koristi se samo mašna od tila. 

Kićenje svatova br. 7.

Kićenje za goste (rever za muskarce i narukvica za žene) od bež čipke, svetlucavo zlatnog tila i zlatnog konca sa drvenim srcem napred. Rever za muškarce pripremamo da bude na lepljenje, kako se ne bi oštetila odela, a narukvica za žene je na organdinskom lastišu. 

Kićenje svatova br. 6

Kićenje za goste (rever za muskarce i narukvica za žene) od bele čipke i srebrnog konca, sa belom ružicom napred. Rever za muškarce pripremamo da bude na lepljenje, kako se ne bi oštetila odela, a narukvica za žene je na organdinskom lastišu. 

Kićenje svatova br. 5

Kićenje za žene, narukvica od kože sa drvenim priveskom. Ovakvo kićenje će vaše gošće dalje moći da nose kao narukvicu. Boja narukvice kao i vrsta priveska mogu biti drugačiji u odnosu na primer.

Kićenje svatova br. 4

Kićenje za žene, narukvica od kože sa metalnim priveskom. Ovakvo kićenje će vaše gošće dalje moći da nose kao narukvicu. Boja narukvice kao i vrsta priveska mogu biti drugačiji u odnosu na primer.

Kićenje svatova br. 3

Rever od prirodnog cveća sadrži orhideju i zelenilo. 

Kićenje svatova br. 2

Buketić gipsofile, uvezan natron kanapom sa mašnicom napred.

Kićenje svatova br. 1

Prirodno cveće za muško kićenje (za mladoženju, kuma ili devera), sastoji se od čuvarkuće, ruže, gipsofile i brunije. 

Pogledajte još:

Mladenacki sto dekoracija

Mladenački sto

Mladenački sto je najčešće najvažniji deo dekoracije na svadbi. Na mladenačkom stolu nalaze se cvetni aranžmani, sveće, svećnjaci, ogledala, lampice … Neke od naših radova kao i okvirne cene možete pogledati na strani mladenački sto.

stolovi za goste

Stolovi za goste

Na centralnom delu stola za goste nalazi se cvetni aranžman ili svećnjak, ogledala, panjići, lampice, latice… Takođe su zastupljene ukrašene salvete, poklončići, karta pića, jelovnik, zahvalnice, broj stola. Detaljnije informacije kao i naše radove sa okvirnim cenama možete videti na strani stolovi za goste.

bidermajer za svadbe

Bidermajer

Bidermajer predstavlja lični pečat svake mlade. Pravi se od najlepših cvetova koji često imaju simbolično značenje. Neke od naših bidermajera i cene možete pogledati na strani bidermajer.

Dekoracija rodjendana

Dekoracija rođendana

Pod dekoracijom rođendana podrazumeva se dekoracija prostora (cvetni aranžmani, sveće, svećnjaci, lampice, lampioni, baloni, zvezdano nebo), slatki sto, pirotehnika, paravani za slikanje. Dekoracije rođendana i okvirne cene možete pogledati na strani dekoracija rođendana.

Slatki sto

Slatki sto

Slatki stolovi su zastupljeni na proslavama rođendana kao i na svadbama. Možemo da dekorišemo sto sa vašim kolačima i tortama ili da prepustite kompletnu dekoraciju i nabavku nama. Sarađujemo sa poznatim i kvalitetnim poslastičarnicama. Neke naše predloge i okvirne cene možete pogledati u sekciji slatki sto.

Iznajmljivanje opreme za vencanje

Iznajmljivanje opreme za venčanje

Za sve koji žele sami da se upuste u avanturu zvanu dekoracija imamo veliki izbor vazni, svećnjake u više boja, stolnjake i salvete od damasta, mašne u više boja, paravane, ogledala, panjeve… Na stranici iznajmljivanje opreme za venčanje možete pogledati fotografije i cene.

Stampanje materijala za svadbu

Karte pića, table dobrodošlice

U sekciji stampa možete naći sve potrebne informacije kao i cene vezane za brojeve za stolove, karte pića, jelovnike, zahvalnice, table dobrodošlice, hangover kutije…

paravani za slikanje

Paravani za slikanje

Paravan za slikanje, rajska vrata ili kutak za slikanje postali su neizostavni na proslavama. Možete i da iznajmite photoboot. Sve ove fotografije će jednog dana biti dragocene uspomene. Cene i neke od predloga možete videti na stranici paravani za slikanje.

pozivnice za vencanje

Pozivnice za venčanje

U ponudi pored klasičnih pozivnica za venčanje možete i sami kreirati pozivnice po vašem ukusu. Ponuda je raznovrsna. Pomoći ćemo vam oko pisanja teksta ili biranja odgovarajućeg fonta. Predloge i cene možete pogledati na stranici pozivnice za venčanje.

Dekoracija automobila za mladence

Dekoracija automobila

Dekoracija automobila za mladence najčešće je kombinacija cvetnog aranžmana i zelenila u obliku girlande, srca, kruga ili neka od kombinacija sa tilom i buketima od cveća. Kao dekoracija automobila koriste se i crtezi, baloni, konzerve. Pogledajte naše predloge i cene klikom na dekoracija automobila.

pokloni za goste koji dolaze na vencanje

Pokloni za goste

Pokloni za goste su znak pažnje ali i lep detalj na stolu. U ponudi imamo lepeze, mediće, rakije, čokoladice, liciderska srca, kolačiće sreće, ušećerene bademe, magnete… Predloga ima mnogo a cene i fotografije možete pogledati na linku pokloni za goste.

suvi led - vatromet - hladni vulkani - baloncici od sapunice

Specijani efekti za svadbe

Od efekata u ponudi imamo suvi led, hladne vulkane pogodne za zatvoren prostor, tople vulkane pogodne za puštanje napolju, profesionalni vatromet, balončiće od sapunice, konfete. Detalje i cene možete pogledati klikom na specijani efekti za svadbe.

U sekciji štampa možete naći „hangover box“ i pomoći svojim gostima da lakše prebrode mamurluk i da se sigurnije vrate svojim domovima.