Dekoracije

mnogo lepih ideja na jednom mestu

Dekoracija restorana

Mnogo interesantnih ideja na jednom mestu, kreativno postavljeni stolovi, aranžmani od lepog i kvalitetnog cveća u vaznama različitih oblika i veličina. Dekoracija mladenačkog stola i stolova za goste. Elegantni svećnjaci, mašne za stolice u svim bojama i od različitih materijala, ogledala, kristale... Iznajmljujemo i pravimo brojeve za stolove koji mogu biti jednostavni ili napravljeni po vašim posebnim željama. Boju i stil prilagodjavamo dekoraciji koju ste odabrali za svečanu salu, trakice za salvete raznih boja i materijala upotpunice dekoraciju stolova.

Pokloni za goste

U našoj ponudi je veliki izbor poklončića za goste. Bombone, i ušećereni bademi u vrećicama od tila ili u kutijicama različitih oblika i veličina, magneti za frižidere raznih oblika i sa štampom po vašoj želji, čokanjčići, kolačići sreće, liciderska srca kao i minđuše za devojke i priveske za muškarce.Takođe imamo i lepeze dizajnirane specijalno za Vas.

Kićenje svatova

Narukvice i reveri mogu biti sa cvetićima, biserima, mašnicama, kristalima, čipkom, perjem ili od prirodnog cve'a, ruzmrina, lavande. Pravimo elegantne i moderne narukvice za žene i lepe revere za muškarce. Korpe uskladjujemo sa dizajnom narukvica i revera. Pravimo i bedževe sa različitim motivima.

Efekti

Specijalne efekte možete upotrebiti da naglasite posebne trenutke na vašem venčanju. Ulazak u salu, fotografisanje, prvi ples, sečcenje torte. Suvi led (niski dim) jedan je od najlepših efekata, koristi se najčešće uz prvi ples ili ulazak mladenaca u restoran. Balončici od sapunice izgledaće prelepo na vašim fotografijama i jako su romantični. Vatromet može biti u vidu vulkana ili kao pravi spktakl koji oduzima dah.

Dekoracija balonima

Ulaz u restoran ili kućicu za venčanje možete ukrasiti običnim balonima ili punjenim helijumom. Zanimljiv i romantičan može biti i efekat puštanja balona posle čina venčanja.

Slatki stolovi

O da, pustite mašti na volju i napravite lični kutak za slatke snove. Budite hedonista i neka sva čula uživaju. Od prelepih ukusa majstora za izradu kolača do predivnih dekoracija. Izaberite neki od predloženih ili kreirajte sami svoj slatki sto. Dečiji rođendani kao i venčanja postali su nezamislivi bez slatkih stolova. Ulepšajte svoj dan.


Podeli sa prijateljima!

Organizacija dogadjaja

Planirate da organizujete posebne poslovne aktivnosti van kancelarija Vaše kompanije? Organizujemo predavanja, seminare, prezentacije, kotele, VIP žurke, obuke...

Dekoracije venčanja

Mnogo interesantnih ideja na jednom mestu! bavimo se dekoracijama vaših svečanosti više od deset godina. Iz nas su stotine svadbi, krštenja, žurki, dogadjaja, seminara...

Venčanje iz snova

Odabrali ste životnog saputinka, ali još uvek tražite pravi restoran za venčanje ili svadbu? Nastavite sa pametnim izborima i recite svoje sudbonosno “Da.” u restoranu srećnih brakova. Dobrodošli! u restoranu Easy na Adi Ciganliji, u Beogradu.

Restoran za venčanja Easy

Zbog svoje izvanredne lokacije, bogate ponude, i visoko profesionalnog osoblja, ugostiteljski objekat Easy izdvojio se po kvalitetu usluge kao jedan od najboljih restorana za venčanja i svadbe, ali i kao idealno mesto za održavanje konferencija, VIP proslava i sportskih aktivnosti u Beogradu.

Ljubav

Oduvek ste sanjali o romantičnom venčanju u intimnom krugu prijatelja ili ste maštali o velikoj tradicionalnoj svadbi?

Dekoracija

Usklađujemo cvetne aranžman i presvlakama na stolicama i mašnama, brojevima i svim detaljima koji se nalaze u restoranu.

Tradicija

Restoran Easy nalazi se na Adi Ciganliji u Beogradu i već od 2008. godine uspešno organizuje vrhunske proslave i svečanosti.

I

Club Easy - Restoran za venčanja

Posetite sajt